Cumartesi, Haziran 30, 2007

Karrrpızzzz :)

Eve alınan karpuzlar ..Genelde dana gibi olanlar tercih edilir nedense. Sonra da bir bakarsınız kötü çıkmış, yenilmiyor. Ne yapsam ne yapsam dersiniz..Vee gene internette bir ARGE çalışmasıı. Karşınızda karpuz kokteyliiiii :)



Malzemeler:
1 kg karpuz
20 adet buz küpü
4 tatlı k. bal
Bir miktar votka ya da rom

Yapılışı:
Önce karpuz çekirdeklerini iyice temizliyoruz. Buzlari blendirdan gecirip parçalıyoruz. Karpuzu da ayrıca (içine balı katıp) blendirdan geciriyoruz.
Karpuza buzlari ekleyip tekrar blendir ile iyice çırptıktan ve de isteğe göre votka ya da rom ekledikten sonra soguk soguk içiyoruuzz..
Afiyet olsun..

3 yorum:

damak tadı dedi ki...

Harika bir fikir,ellerine sağlık canım..Sık olmasada bu tür karpuzları, bizlerde evimize misafir edip, oradan da çöp kovasını dolduruyoruz ne yazıkki..
Bundan sonra senin sayende asla böyle bir şey olmayacak..

Paylaşımların için teşekkürler..

Sevgilerimle,

admin dedi ki...

nasıl canım çekti anlatamam.. eline sağlık, çok yaratıcı...

selin
http://selince.selinozgur.com

yengeç dedi ki...

gerçekkten değişik bir tarif olmmuş tebrikler